Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Χαρούμενος για το νέο του συμβόλαιο ο Robinson


Ο Jack Robinson μίλησε σήμερα για το πόσο χαρούμενος νοιώθει ύστερα από την υπογραφή του νέου του συμβολαίου με την Λίβερπουλ.

Ο αριστερός μπακ - που έκλεισε τα 18 τον Σεπτέμβριο - ανταμείφθηκε ύστερα από τις καλές του εμφανίσεις στις πρώτες του πέντε συμμετοχές με την ομάδα.

"Είμαι πολύ ευχαριστημένος," δήλωσε στο "Liverpoolfc.tv". "Πήγαινα για φαγητό και ξαφνικά είδα μπροστά μου τον Damien (Comolli). Με τράβηξε από το χέρι σε μια γωνιά και μου είπε ότι η ομάδα θα ήθελε να μου προσφέρει νέο συμβόλαιο.

"Δεν υπήρχε καμία αμφιβολία στο μυαλό μου, καθώς ήμουν τόσο ενθουσιασμένος για την πρόταση αυτή".
 
 
"Θα πρέπει να δουλέψω σκληρά στην προπόνηση. Δεν μπορώ καθόλου να σκεφτώ ότι θα¨"κάτσω" πάνω σε αυτό το συμβόλαιο. Θα συνεχίσω να βελτιώνομαι και να αποδεικνύω στον κόσμο ότι είμαι έτοιμος να βοηθήσω τον σύλλογο".

Ο Robinson, ο οποίος εντάχθηκε στην Λίβερπουλ σε ηλικία 10 ετών, έγινε ο νεότερος παίχτης που αγωνίστηκε, έστω και ως αλλαγή στο παιχνίδι με την Χαλ την περίοδο 2009-10.

Οι υπόλοιπες τέσσερις συμμετοχές του ήταν με την ομάδα του Kenny Dalglish, συμπεριλαμβανομένου του σπουδαίου ματς απέναντι στην Άρσεναλ, αντιμετωπίζοντας με αποτελεσματικό τρόπο τον Theo Walcott στο Emirates τον Απρίλιο.

Ο Robinson έχει να αντιμετωπίσει έναν σκληρό ανταγωνισμό - παράλληλα όμως υγιή - στην αριστερή πλευρά της άμυνας της Λίβερπουλ, κυρίως μετά την νέα μεταγραφή στην ομάδα του Jose Enrique, ο οποίος εντυπωσιάζει με την φανέλα των Reds.

"Eίναι φανταστικός σε κάθε παιχνίδι που αγωνίζεται," δήλωσε ο Robinson. " Χρειάζεται να μάθω πολλά από αυτόν. Είναι το τέλειο παράδειγμα προς μίμηση, επειδή κάνει τα πάντα ως αριστερό μπακ."