Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

"ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Ο ΗΛΙΑΣ ΗΛΙΑΔΗΣ"!


Ο Ηλίας Ηλιάδης αναδείχτηκε παγκόσμιος πρωταθλητής στο Τόκιο, νικώντας τον Ιάπωνα αντιπαλό του και κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο.

Ο Ηλιάδης, εδώ και λίγες ώρες θεωρείται ο κορυφαίος τζουντόκα του κόσμου στην κατηγορία των -90 κιλών. Η νίκη του επί  του Ιάπωνα Ναϊκι Νισιγιάμα στον τελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος του Τόκιο, χάρισε στο ελληνικό τζούντο μία διάκριση που όμοιά της δεν είχε πετύχει ποτέ στο παρελθόν...

Είναι η μεγαλύτερη επιτυχία όλων των εποχών για το ελληνικό τζούντο γιατί το επίπεδο του ανταγωνισμού ήταν το υψηλότερο που έχει αντιμετωπίσει ποτέ ο Έλληνας τζουντόκα, αφού κάθε χώρα και ειδικότερα οι υπερδυνάμεις της Ιαπωνίας, της Ρωσίας και του Αζερμπαϊτζάν, είχαν δικαίωμα να συμμετάσχουν με δύο αθλητές.

David Beckham: Έτοιμος να επιστρέψει!


Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ είναι έτοιμος να βάλει από αύριο μια από τις σκληρότερες περιόδους στη σταδιοδρομία του πίσω, καθώς  ετοιμάζεται να επιστρέψει δυναμικά στο πρωτάθλημα MLS με τους Los Angeles Galaxy.

O ίδιος δήλωσε χαρακτηριστικά : "Αισθάνομαι πολύ καλά και είμαι πανέτοιμος. Έχω εργαστεί πολύ σκληρά, προσπαθώντας να ανακτήσω τη δύναμη στα πόδια μου".

"QUIZ":..ΜΑΝΤΕΨΕ ΠΟΙΟΣ...?


Είμαι σίγουρος ότι όλοι έχετε παίξει το παιχνίδι "Μάντεψε Ποιός"....

Ευκαιρία να το θυμηθείτε και πάλι και να συμμετάσχεται στο Quiz της Ημέρας!!!

Μαντέψτε, λοιπόν, σωστά :

 " Τι βλέπετε στην εικόνα : Είναι ΑΝΤΡΑΣ ή ΓΥΝΑΙΚΑ " ?

GREECE/ OFFICIAL, O Fanis Gekas εγκαταλείπει την Εθνική Ομάδα!


Ο επιθετικός της Eintracht Frankfurt, Theofanis Gekas ανήγγειλε επίσημα τη θέλησή του για να αφήσει την Ελληνική Εθνική Ομάδα.

Μαρτίνας Πότσιους...Ο εννιαδάκτυλος Λιθουανός παιχταράς!


Ο Μαρτίνας Πότσιους έχει κλέψει την παράσταση από την πρώτη κίολας μέρα του Moυντομπάσκετ.



Ο Μαρτίνας Πότσιους, αποτελεί παράδειγμα επαγγελματία παίχτη αλλά και ανθρώπου που δεν το βάζει κάτω.Ο Πότσιους έχει τέσσερα δάχτυλα στο αριστερό του χέρι, καθώς όταν ήταν μόλις 12 ετών είδε τρία δάχτυλα από το χέρι του (δείκτης, μέσος, παράμεσος) να ακρωτηριάζονται. Τελικά οι γιατροί κατάφεραν να «σώσουν» δύο από αυτά (ο μέσος είναι κομμένος κατά τρία τέταρτα).

Ο ίδιος διέψευσε τους πάντες και στα 24 του παρουσιάζεται ως το next big thing του λιθουανικού μπάσκετ.