Πέμπτη, 9 Σεπτεμβρίου 2010

"ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ"...Διαιτητής σκότωσε ποδοσφαιριστή!


Απίστευτο γεγονός στην Βραζιλία, που δεν το χωράει ανθρώπινος νους! Διαιτητής σκότωσε ποδοσφαιριστή, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε έντονα για φάουλ.Πραγματικά απίστευτο και όμως συνέβη.

Συγκεκριμένα στον ερασιτεχνικό αγώνα Μπαρέιρα - Ρεντενσιόν, στην πολιτεία Σεαρά της Βραζιλίας, ο εικονιζόμενος παίκτης διαμαρτυρήθηκε έντονα στο διαιτητή της αναμέτρησης μετά από ένα σκληρό τάκλιν που δέχτηκε.
Φάινεται όμως δεν υπόλογισε ότι αυτός ο διαιτητής θα του στερούσε τη ζωή λίγες ώρες αργότερα.Ο εγκληματίας διαιτητής παραμένει ασύλληπτος παρά τις προσπάθειες των αρχών της Βραζιλίας να τον εντοπίσουν!

"... Άδοξο τέλος για Μαντόρας..."(video)
Τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα σε ηλικία μόλις 28 ετών αναμένεται να βάλει ο επιθετικός της Μπενφίκα, Πέντρο Μαντόρας, ο οποίος «χτυπημένος» από συνεχή προβλήματα τραυματισμών αποσύρεται από την ενεργό δράση.

Ο Μαντόρας ήρθε στην Ευρώπη το 1999 για λογαριασμό της Αλβέρκα και δύο χρόνια αργότερα έκανε το άλμα, παίρνοντας μεταγραφή στην Μπενφίκα.
Εκείνη η σεζόν ήταν η κορυφαία του, με 13 γκολ σε 30 συμμετοχές αλλά τα τελευταία οκτώ χρόνια οι συνεχείς τραυματισμοί στα γόνατά του δεν του επέτρεψαν να αγωνιστεί σε πάνω από 70 αγώνες.
Ήταν βασικό στέλεχος της Εθνικής Αγκόλας που συμμετείχε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2006.